Szemét dolog :az új körzetrész
2013. szeptember 25. írta: kelemenlaszlo

Szemét dolog :az új körzetrész

IMG_0047.jpgMint bizonyára értesültek róla, ha máshonnan nem a blogomból, hogy a Fidesz újraszabta a választási körzeteket, ezáltal a mi 9-es választókörzetünket is. Nagyságrendileg ezer új lakó került hozzánk. Nem kívánok polemizálni azon, hogy milyen a választásokat befolyásoló tényező ez, hiszen hiszem, hogy a választást semmi más, mint az emberekkel való folyamatos kapcsolattartás, a problémáik meghallgatása és azok megoldása fogja eldönteni.

így tehát, elindultam, hogy megismerkedjek azokkal akiknek az érdekeit ’14-től az önkormányzatban fogom képviselni, de eddig nem tudtam, hogy őket is fogom.

Bevallom őszintén, nem tudom kinek a feladata a Lenkei utca lakóinak a képviselete az Önkormányzatban, a jelenlegi vagy a régi önkormányzati képviselő dolga, mindenesetre megdöbbenéssel fogadtam azt, amit már megszokhattam volna, az ott lakókat senki nem képviseli.

Naiv vagyok talán de hiszem, hogy egy önkormányzati képviselőnek feladatai is vannak, nem csak előjogai. Úgy tűnik, hogy a Fiatal Demokraták (akik már nem annyira fiatalok és talán nem is demokraták) tendenciózusan elfeledkeznek a feladataikról.

Amikor a napokban az öcsémmel a Lenkei János utcában jártam, ez fogadott bennünket.

Fénykép1121.jpg

Fénykép1122.jpg

Mondanom sem kell az illegális szemétlerakással nem az a fő gond, hogy nem esztétikus, hanem, hogy táptalajt biztosít az élősködők megjelenésének. Nem hiszem, hogy nincs annyi tehetség a jelenlegi városvezetőkben, hogy megoldják a kerület lakóinak a problémáit. Ha pedig nincsen, akkor sajnos rossz pályát választottak.

A szemét dolog, ami úgy tünik a teljes választókörzetünket érinti, milőbbi megoldásért kiált. Éppen ezért kérem a jelenlegi döntéshozókat, hogy a megfelelő önkormányzati szervekkel karöltve mielőbb lépjenek fel, hogy tiszta és nyugodt lakókörnyezetben élhessünk.

Remélem mihamarabb ismét találkozhatunk és megviathatjuk lakóhelyünk problémáit, azonban most senkivel nem szívesen találkoznék, legalábbis azokkal nem, akik nem szeretnék a náthát elkapni tőlem.

Kelemen László

Önkormányzati területfelelős, MSZP

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr25532422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása