Újra lesz posta a MÁV-Aszódi telepen! – Nem szabad itt megálni
2013. augusztus 26. írta: kelemenlaszlo

Újra lesz posta a MÁV-Aszódi telepen! – Nem szabad itt megálni

posta1.jpgPár hónappal ezelőtt plakátokon követeltem és követelte a Szocialista Párt, hogy legyen végre tisztességes közellátás a MÁV-Aszódi telepen. Az MSZP követelte és továbbra is követeli a bolt, posta és gyógyszertár telepítését a telepre.

Úgy tűnik nem hiába követeltük ezt.

A mai napon az önkormányzat teljesítette az MSZP követelését, ugyanis a testülete megszavazta a 160/2013-as számú előterjesztést, melyben az önkormányzat vállalást tett arra, hogy egy úgynevezett kispostát hoz létre a Gyáli út 17-19 alatt.

Bevallom örülök, hogy ennyivel beljebb vagyunk, de itt még nem szabad megállni. A telepen élőknek joguk van ahhoz, hogy tisztességes körülmények között hozzájuthassanak minden közszolgálathoz, mely szinte minden embert megillet a lakhelyén.

A pár hónappal ezelőtti követelésünket nyugodtan kiegészíthetjük egy dohánybolttal is, hiszen az amúgy sem olcsó cigaretta árára rájön a  buszjegy ára is, ugyanis a legközelebbi dohánybolt az Ecseri úton van.

 MÁVbolt.jpg

 Az MSZP plakátja a MÁV-Aszódi telepen

 Kelemen László

Önkormányzati területfelelős, MSZP

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr895479628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása