A Magyarok Istene mentsen meg a jobbikos demagógiától
2013. október 18. írta: kelemenlaszlo

A Magyarok Istene mentsen meg a jobbikos demagógiától

laptopos.jpgÚgy tűnik a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ferencvárosi Szervezete is felfigyelt a MÁV-Aszódi telepre így a választások közeledtével, mint ahogy azt az Alfahír – A domináns hírportál (mi?!) cikke is bizonyítja.

NA JÓ REGGELT KÍVÁNOK!

A Jobbik eddig  4 választást csinált végig a kerületünkben, azonban csak most tűnt fel nekik, hogy probléma van a MÁV-Aszódi telepen? Persze megértem, hogy Kassab Adonis képviselő úr, aki eddig a ferencvárosi képviselő-testületben szinte minden kérdésben tartózkodó szavazatot adott le ebben a kérdésben sem mert eddig nyíltan állást foglalni, de számomra inkább úgy tűnik ebből, hogy eddig nem is értesült az itteni fejleményekről.

Politikailag természetesen megértem ezt a hírtelen jött tenniakarást, csak nem tartom korrektnek. A portálon megjelent cikk nem szól másról, mint egy jelölti pozicionálásról, vagyis hogy a telep problémáinak bemutatásával akarták jelezni, Ferencvárosban Duró Dóra lesz a Jobbik jelöltje.

Ismerem Dórát személyesen. Ismerem munkásságát és teljesítményét is. Sajnos ismerem. Egy dolog teljesen bizonyos számomra, Ő nem fog rendet tenni sem a telepen, sem a kerületben. Egyszerüen mert nem helyi kötődésű, mert nem lokálpatrióta. Az új választási törvénnyel kevesebb országgyűlési választókörzet jutott minden pártnak így a Jobbiknak is, így hát Dórikát ideküldték.

Persze Szegedi Csanádot nem indíthatják már és hát Kassab Adonis is sem volna a legjobb döntés hiszen drogbotrányba keveredett 2010-ben.

kasabb_adonis_beint.jpg

kasabb_adonis_habib_mi_van_az_asztalon.jpg

További infó: http://piroslapok.blog.hu/2010/03/22/egy_ujabb_jofej_jobbikos

A Jobbik Ferencváros már leszerepelt párszor, mint amikor még polgármester jelöltet sem voltak képesek állítani a kerületünkben. Mert nem volt elegendő támogatójuk. Gondoljuk tehát át, kell-e a Jobbik segítsége, egy olyan párté, aki hasonlóan más képviselőkhöz forralt bor osztogatással toboroz magának aktivistákat és szavazókat.

Jobbik_keresztallitas_forralt_bor.JPG

A magam részéről nem bízom bennük sőt, ha a nem volna jobb választás mint a Jobbik, akkor inkább maradjon így a telep mert az a megoldás amit ők hozhatnak félő olyan pályára tereli a történéseket, melyről nincs visszaút.

Ameddig megy a nagy „népnemzeti” bohóckodás én próbálom tenni a dolgomat szakmai alapon, azonban a kétharmad árnyékában ez nem könnyű. Most is épp a Fidesz által vezérelt hatóságok és intézmények akadályozzák azt, hogy érdemben a telepért tehessek, hogy a telep lakóinak kérésének eleget tegyek. Azonban minket nem lehet megállítani!

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr925585128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.24. 20:21:46

Meg az mszpés demagógiától, de legjobban a fideszhez hasonló korrupt balos politikusoktól, mert abba beledögölnénk. A Jobbik még legalább nem lopott! :D
süti beállítások módosítása