Nyílt levél a MÁV - Vasútőr Kft-nek
2013. augusztus 02. írta: kelemenlaszlo

Nyílt levél a MÁV - Vasútőr Kft-nek

Tisztelt Magyar Államvasutak Zrt. – Vasútőr Kft.

Tisztelt ügyintéző!

Kelemen László vagyok, a Magyar Szocialista Párt Ferencvárosi Szervezetének elnökségi tagja, Ferencváros 9. számú Önkormányzati Választókörzetének Területfelelőse.

Ebben a választókörzetben található a Ferencvárosi pályaudvar is. Mint Önök is tudják a Ferencvárosi pályaudvar egy logisztikai szempontból is igen fontos teherpályaudvar, a magyar szállítmányozás szempontjából jelentős árumozgató központ.

Sajnálatos módon azonban több lopás, rablás is történik ezen a pályaudvaron. Elsősorban irányszerelvények ellen.

Ennek nyílván több oka is van, de az egyik „biztonsági rés” az a Füleki közben található kapu hiányzó dróthálója.

Fénykép1087.jpg

Mint a fényképen is látható (bár kicsit túlexponált) éppen egy illetéktelen férfi jön ki a Ferencvárosi pályaudvar területéről.

Képkivágás.PNG

Több lakó jelezte nekem, hogy ezen a bejáraton keresztül nagyon sokan járnak át, adott esetben akár a lopott holmikat elrejteni, akár a vagonokat felfeszíteni.

A Füleki köz egy zárt utca, ahol gyerekek szoktak játszani az utcákon, így ez az átjáró még balesetveszélyes is számukra. Kérem Önöket intézkedjenek az átjáró lezárásáról és biztonságossá tételéről, mert ez mindannyiunk érdek.

 
Tisztelettel:

 aláirás.jpg

Kelemen László

Önkormányzati területfelelős, MSZP

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr285439422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása