Közlemény: Az MSZP-nek tilos lakossági fórumot tartania
2013. október 21. írta: kelemenlaszlo

Közlemény: Az MSZP-nek tilos lakossági fórumot tartania

„A Szocialisták nem tarthatnak lakossági fórumot” – mondhatták volna nyíltan is, ehelyett ment a maszatolás. Történt ugyanis, hogy a telep lakóinak kérésére az MSZP lakossági fórumot kezdett szervezni, melyben a hajléktalanügyben és a vízkérés megoldásában akartunk konzultálni egymással és meghívni rá az abban kompetens személyeket. Azonban folyamatosan falakba ütköztünk.

Kollégáimmal lassan egy hónapja folyamatosan helyszínt próbálunk szerezni a rendezvényre, azonban még csak nem is visszautasításokat kapunk, hanem ígéreteket, hogy holnap már meg is hirdethetjük a rendezvényünket. Csak ez a holnap sosem jön

Török Zsolt MSZP szóvivő úgy fogalmazott egyszer, hogy fortélyos félelem igazgat Magyarországon. Igaza van.

A Szocialistákat azonban nem olyan fából faragták, hogy megrettenjenek a kétharmad uraitól és táskahordozóiktól. Más megoldás nem lévén azonban az MSZP utcára hívja Önt és kedves családját.

Ha nem kapunk helyszínt a telepen, hát akkor az utcán fogjuk megtartani fórumunkat. Kérem Önt tartson velünk, jöjjön el és mutassuk meg a Fidesznek, nem lehet megtörni minket, a jogos igényeinket a tisztességes lakókörnyezetre, a biztonság és tisztaság igényét, azt hogy ne fizettessenek velünk igazságtalan közterheket az nem lehet technokrata módszerekkel ellehetetleníteni.

A változás elkezdődött a telepen, az hogy véghez is visszük-e az csak Öntől függ. Én készen állok arra, hogy megküzdjek és újra élhető és biztonságos lakókörnyezetet teremtsünk azért, hogy Ön nyugodtan és biztonságosan élhessen és boldogulhasson.

Kelemen László

Önkormányzati területfelelős, MSZP

MSZP.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr795590616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása