Miért van szükség személyes oldalra?
2013. augusztus 05. írta: kelemenlaszlo

Miért van szükség személyes oldalra?

Elkészült a személyes facebook oldalam.

Rengeteg jobbnál jobb facebook oldal üzemel, a „szeretem a csokit”-tól egészen az „Elmebeteg kecske” híroldalig. Miért gondoltam, hogy még eggyel gyarapítanám ezeket az oldalakat?

IMG_0538.jpgFontosnak tartom az internetes jelenlétet, hiszen ezen a fórumon könnyen, gyorsan és ingyenesen kapcsolatba tudunk lépni egymással és megbeszélhetjük közös ügyeinket. Nem egy esetben kértek már tőlem segítséget facebookon.

Fontos, hogy pontosan ismerje elképzeléseimet és hogy én is megismerhessem az Önök véleményét, hiszen a programom lakossági kezdeményezések összessége. Nem gondolom, hogy nekem kellene megmondanom mi történjen az Ön lakókörnyezetében.

Éppen ezért én csupán koordinátori szerepet kívánok betölteni a programalkotásban. Elég volt abból a politikai gyakorlatból, hogy a politikusok mondják meg Önnek mire van szüksége.

Ezét keresem fel Önöket, hogy az Ön véleményét képviselhessem, az Ön elképzelései valósuljanak meg Ferencvárosban.


Sajnos vagy épp szerencsére (mindenki döntse el maga) Ferencvárosban újraszabták a választókörzeteket. Ennek eredményeképpen kaptam még pluszba olyan területeket az eddigiek mellé, melyet már semmilyen más módon nem tudnék lefedni egy facebook oldallal.
lakókörnyezetében. 


Ferencváros 9. sz ÖEVK - új nagyobb térképen való megjelenítése

Létezik egy, a MÁV-Aszódi teleppel foglalkozó oldalam, de mint a fenti térkép is mutatja, ez messze nem fedi le a választókörzetemet. A MÁV-Aszódi teleppel ellentétben a többi résznek nincs olyan egységes elnevezése mely alapján hivatkozhatnék rá, ha pedig a választókörzetre hivatkoznék, az nem volna túl elegáns.

Így hát létrehoztam személyes oldalamat. Kérem csatlakozzon oldalamhoz és vitassuk meg merre tovább Ferencváros.

Tisztelettel: 

Kelemen László

Önkormányzati területfelelős, MSZP

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr645445492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása