TARTHATATLAN KÖZÁLLAPOTOK A 21. SZÁZADBAN - KOPPÁNY UTCA
2013. július 30. írta: kelemenlaszlo

TARTHATATLAN KÖZÁLLAPOTOK A 21. SZÁZADBAN - KOPPÁNY UTCA

Azért keresem fel Önöket nap- mint-nap, hogy megtudhassam, milyen problémákkal küzdenek a Ferencvárosiak. Úgy vélem új korszakra van szükség, mely nem az egyéni politikai érdekekről szól, hanem az Önök a helyiek problémáiról és azok megoldásairól, hiszen a politika van Önökért nem pedig fordítva.

IMG_0017 (Small) (WinCE).JPG

Elszomorító és felháborító az a gyakorlat, melyben az önkormányzat a leszakadó városrészeket a sorsukra hagyja. Ennek a gyakorlatnak estek áldozatául a Koppány utca lakói.

A Koppány utca 3. alatt tapasztaltak megmutatják, változásra van szükség. Hiszen az udvaron éjszakánként patkányok futkosnak, csótányok, poloskák telepedtek meg a lakásokban, a bérlemények penészesek és az elektromos rendszer is bármelyik pillanatban ismét kigyulladhat mint erre már volt példa. A második emeleten az ereszcsatorna elhasználtsága miatt csak esernyővel lehet kimenni a wc-re vihar esetén. Egyszóval tarthatatlan közállapotok között kénytelenek a Koppány utca lakói élni, egy olyan épületben, ami életveszélyes, olyan kártevőkkel melyek egészségpusztítóak.

Az Önök önkormányzati képviselője, ezzel mit sem törődik, de ami ennél is súlyosabb hiú reményeket kelt Önökben. Ígérte már, hogy lebontják a házat azonban ennek jelét sem láthatjuk.

Az MSZP és én változtatni akarunk ezen, mert minden ember megérdemli a tisztes, nyugodt lakókörnyezetet. Nem vagyok hajlandó eltűrni azt, hogy a 21. században az asztma és a poloskák terjesztette betegségek miatt romoljon le az emberek egészségi állapota. Mindent meg fogok tenni az ott élők érdekében. Az MSZP jelenleg kisebbségben van az önkormányzatban, így most minden eszköz a FIDESZ kezében van a probléma megoldására.

Amennyiben a Fidesz nem tesz semmit az Önök érdekében, úgy a megoldás ránk szocialistákra marad. Egyedül azonban kevesek vagyunk a változáshoz, ezért kérem, ossza meg velem tapasztalatai és segítse munkámat, hogy közösen élhető lakókörnyezetet teremthessünk.

06 30 309 1737 | kelemen.laszlo@mszp.hu | facebook.com/mavaszodi | 1098. Toronyház u. 3/b

Tisztelettel:

Kelemen László

Önkormányzati területfelelős, MSZP

A bejegyzés trackback címe:

https://kelemenlaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr795434456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása